Træfældning Frederikssund

Vi tilbyder effektiv træfældning i Frederikssund og omegn

Træfældning i Frederikssund & omegn

Hos Lumberjack Træfældning og Topkapning tilbyder vi professionel træfældning og topkapning. Vi kører i hele Nordsjælland, herunder Frederikssund, Jægerspris og Hillerød. Vi står altid klar til at rådgive og assistere ved alle former for træfældning. Vi har altid fokus på sikkerheden når vi fælder dit træ og kan retningsbestemme, vurdere risiko samt lægge dit træ ned med meget stor præcision. Med vores udstyr kan vi klare langt de fleste opgaver – både store og små. Vi hjælper både private familier, men også virksomheder, som har træer, der skal fældes professionelt. Herudover kan vi også være behjælpelige med rydning af større skovarealer. Vi klarer selvfølgelig også gerne oprydningsarbejdet efterfølgende, så alt er som det skal være.

Hos Lumberjack er vi eksperter i træfældning og tilbyder derfor også professionel topkapning. At topkappe et træ betyder, at man skærer det ned oppefra i mindre stykker, og muligvis file det ned, alt afhængig af pladsen omkring træet. Dette er ofte nødvendigt ved større træer, som befinder sig på trafikerede områder, hvor træet kan være til gene når det bliver for stort. Det er også muligt for os at udtynde træet, hvilket vil give mere lys igennem træets krone. Som professionelle fagfolk, og med vores specialudstyr, kan vi klare langt de fleste opgaver – både store som små!

Lumberjack udfører Træfældning i Frederikssund

Blandt vores mange områder hvori vi udfører træfældning nær Frederikssund. Lumberjack har lang erfaring med at rykke hurtigt ud i lokalområdet i Frederikssund, såfremt du har et væltet træ, eller måske bare et træ, som står usikkert og bør risikovurderes. Vi er specialiseret i at vurderer hvordan dit træ bør fældes, så det foregår sikkert og problemfrit. Herudover yder en god service i alle vores områder, men i Lumberjacks nærområde omkring Frederikssund gør vi os ekstra umage. Træfældning er ikke nemt og ofte skal man have det til at passe ind i andre planer. Derfor tilbyder vi fleksibilitet i forbindelse med din træfældning i Frederikssund og omegn. Lumberjack går efter at blive det foretrukne firma til træfældning i hele Frederikssund og omegn.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skulle du søge hjælp til noget, som ikke lige er nævnt her på siden, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe og med vores kompetencer og udstyr klarer vi de fleste opgaver.

Ring til os på 28 12 38 72 eller skriv til os på Lumberjack111.hv@gmail.com og lad os få en snak om din træfældnings opgave. 

Professionel og sikker træfældning

Vores træfældnings service

  • Fældning af enkelt træ
  • Træfældning for private
  • Fældning af skovområder
  • Sikkerhed i fokus
  • Flere års erfaring

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker yderligere information om vores ekspertise områder. Vi står klar til at løse netop dit problem.