Om Lumberjack

Lumberjack Træfældning/ Topkapning

v/Henrik Vinther

Lumberjack Træfældning/Topkapning ledes af Henrik Vinther. Vi har mange års erfaring inden for træfældning og topkapning, og på den baggrund har vi den fornødne viden og ekspertise til at stå for topkapning og fældning af træer for private i Jægerspris – og også det øvrige Nordsjælland.

Vi arbejder primært for private i vores lokalområde herunder Jægerspris, Kulhuse og Frederikssund, og vi kan løse opgave både store som små – fra fældning eller topkapning af træer i haven til fældning af hele skove. Vi tror på høj kvalitet i arbejdet, god service for kunderne og konkurrencedygtige priser. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil modtage et uforpligtende tilbud til din træfældning og/eller topkapning. Ring til os på (+45) 28 12 38 72 eller skriv til os på Lumberjack111.hv@gmail.com.

Altid god service hos Lumberjack Træfældning

Hos Lumberjack Træfældning og Topkapning går vi op i en god dialog med kunden. Står du med et problem som du ikke ved hvordan du skal løse, eller søger du gode råd, så står vi klar til at hjælpe dig. Træfældning og topkapning er ikke ufarligt, men hos Lumberjack er vi opmærksomme på sikkerheden. Hos os får du derfor en sikker træfældning, hvor kvaliteten er i top.

træfældning, topkapning i nordsjælland. Lumberjack træfældning

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker yderligere information om vores ekspertise områder. Vi står klar til at løse netop din opgave.