Topkapning Frederikssund

Vi yder effektiv og sikker topkapning i Frederikssund

Professionel topkapning i Frederikssund hos Lumberjack

Hos Lumberjack har vi et specialiseret mandskab, der står klar til at hjælpe dig med topkapning. Vi holder til i Jægerspris, men udfører topkapning i hele Nordsjælland. Hos Lumberjack har vi mange års erfaring med af både små og store træer, og vi kan således løse din opgave professionelt og korrekt. Når vi udfører topkapning for vores kunder, gør vi det med et stort fokus på sikkerheden. Vi løser alle slags topkapningsopgaver, fra topkapning af enkelte træer til hele skovområder.

Topkapning af træer, hvorfor?

Mange husejere og virksomheder vælger at få topkappet deres træer, når de når en højde de anser for usikker og frygter en stærk vind kan blæse dem omkuld. I andre tilfælde er det af æstetiske årsager og for at give dit træ et længere liv. Uanset hvad anbefaler vi at få en professionel til at topkappe dine træer, da det ofte er en besværlig proces. Vi står klar til at hjælpe med top kapning i hele Nordsjælland. Vi har mange års erfaring med topkapning i Jægerspris, Frederikssund, Kulhuse og omegn, men har været tilknyttet opgaver andre steder på Sjælland.

Topkapning giver dig muligheden for at bevare dit træ trods de udfordringer, som måtte være forbundet med træet. Ved at topkappe dit træ, kan du omgå f.eks. pladsmangel, og du kan på den måde bevare dit træ i længere tid. Topkapning kan foretages f.eks. hvert 3.-4. år, og være et alternativ til at skulle fælde dit træ helt.

Kontakt os for Topkapning i Frederikssund

Vi er eksperter i træfældning og tilbyder også professionel topkapning i Jægerspris, Frederikssund, Kulhuse og omegn. Når vi topkapper et træ skærer vi det ned oppefra i mindre stykker, og firer det muligvis ned, alt afhængig af pladsen omkring træet. Det er også muligt for os at udtynde træet, hvilket vil give mere lys igennem træets krone. Som professionelle fagfolk og med vores specialudstyr kan vi klare langt de fleste opgaver.

Interesseret i at høre mere? Så ring til os på 28 12 38 72 eller skriv til os på Lumberjack111.hv@gmail.com.

Vores services

  • Topkapning
  • Topkapning for private
  • Enkelte træer og skovområder
  • Sikkerhed i fokus
  • Flere års erfaring

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker yderligere information om vores ekspertise områder. Vi står klar til at løse netop dit problem.