Topkapning i Nordsjælland

Vi giver dig ekspert topkapning i Nordsjælland til en fordelagtig pris!

Lumberjack er en virksomhed som kan give dig flotte former for topkapning i Nordsjælland. Selvom virksomheden har hoved lokation i Jægerspris, så kan du finde os i hele Nordsjælland, eller der hvor der er efterspørgsel. Vi har erfaring med alle størrelser og former for træer, så vi kan dermed snildt udføre topkapning i Nordsjælland, professionelt, hurtigt og korrekt. Vi har et utrolig højt fokus på sikkerheden, når det kommer til vores medarbejdere, og vores omgivelser så intet går galt mens vi er på vagt. 

Hvorfor gøre brug af topkapning?

Grunden til at en topkapning i mange tilfælde ofte er foretrukket er grundet vedligeholdelsen af de skønne grønne områder, dyrene og blomstringen. Ved at topkappe et træ beholder man stadig træet men trimmer toppene når de bliver for høje og usikre. Her hos Lumberjack anbefaler vi altid at give dit træ et længere liv, og dermed få en professionel til at klare arbejdet for dig. På den måde sikre du dig at sikkerheden er i top, samt at du ikke behøver at løfte en finger.

Vi har adskillige års erfaring og ekspertise med topkapning i Nordsjælland, men har også ofte fundet os selv, tilknyttet til et projekt andre steder på Sjælland.

Vi foretager som regel topkapning hvert tredje til fjerde år, for at bevare dit træ bedst muligt. Samt for at sørge for at vi ikke behøver at udføre en komplet træfældning.

Vi er dine specialister inden for træfældning & topkapning i Nordsjælland

Som din ekspert i træfældning og topkapning udfører vi opgaven ved at skærer dit træ i mindre stykker oppefra, og firer det muligvis ned, alt afhængig af pladsen omkring træet. Hvis du ønsker det kan vi også udtynde dit træ, så du kan få mere lys på din grund, når solen skinner igennem træets krone.

Interesseret i at høre mere? Så ring til os på 28 12 38 72 eller skriv til os på Lumberjack111.hv@gmail.comd

Vores services

  • Topkapning
  • Topkapning for private
  • Enkelte træer og skovområder
  • Sikkerhed i fokus
  • Flere års erfaring

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker yderligere information om vores ekspertise områder. Vi står klar til at løse netop dit problem.